Sky: Ман Сити се оттегли от битката за Роналдо


И. Ангелов

Sky: Ман Сити се оттегли от битката за Роналдо

Редица официални източници коментират последните развития на драмата около трансфера на Кристиано Роналдо извън Ювентус. До преди минути той се свързваше с Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед, но вече потвърдено "гражданите" не участват в битката за подписа на португалеца.

Фабрицио Романо в своя официален Туитър профил публикува:

"Манчестър Сити реши да напусне преговорите за Кристиано Роналдо. Той няма да се присъедини към Ман Сити - позицията на клуба е от последните минути. Важно е да се поясни, че личните условия на играча не са били договорени, както и цената с Ювентус.

"Манчестър Юнайтед подготвя официалната си оферта за Кристиано Роналдо. Хорхе Мендеш ще я получи скоро. Ман Юнайтед е уверен в трансфера. Пол Погба в момента не е част от сделката. Ман Сити напусна състезанието за Кристиано Роналдо.

"Кристиано Роналдо е казал на Хорхе Мендеш, че е отворен към трансфер и завръщане в Манчестър Юнайтед. Договорът ще бъде изпратен в следващите няколко часа. Ман Юнайтед обсъжда с Роналдо и Мендеш сделка до юни 2023 г. Манчестър Сити така и не е отправил официално предложение."

Саймън Стоун също потвърждава новината, като добавя, че Юнайтед е в преговори с Роналдо. Според Самюел Лъкхърст Кристиано Роналдо е променил решението си днес сутринта, след като е провел разговори с някои от играчите на Манчестър Юнайтед и легендата сър Алекс Фъргюсън.

В тази връзка вероятно е и публикуваната от Рио Фърдинанд картинка от преди няколко часа в Туитър:

Преди минути бранителят сподели и видео с доволна усмивка - https://twitter.com/rioferdy5/status/1431252679993569284?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1431252679993569284%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url= 

Sky Sports потвърди горната информация малко след обявяването ѝ в социалните мрежи.

  Сподели
299