Оле: Говорим с Роналдо, ще видим какво ще стане


И. Ангелов

Оле: Говорим с Роналдо, ще видим какво ще стане

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер подклади още драмата около трансфера на Кристиано Роналдо извън Ювентус. След като по-рано днес португалската звезда се сбогува с колегите си и излетя за Манчестър, Фабрицио Романо публикува данни в Туитър, че агентът Хорхе Мендеш преговаря с Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед.

В пресконференция от по-рано днес Солскяер бе запитан от журналиста Лори Уитуел за Роналдо, като мениджърът хвърли бомба, като каза:

"Кристиано е легенда на този клуб, най-великият играч на всички времена, ако питате мен. Аз бях късметлия да играя с него. Когато получих работата си дори съм го тренирал. Ще видим какво ще стане.

"Когато си Меси, Роналдо, Погба или Бруно, ти четеш много за себе си. Ще видим какво ще стане с Кристиано, защото той е легенда на този клуб.

"Винаги сме били в комуникация. Бруно също говори с него и Роналдо знае какво чувстваме към него. И ако той някога е смятал да напусне Ювентус, знае къде сме."

Според TalkSport Манчестър Юнайтед в момента е фаворит за преподписването с Кристиано. Това се потвърди и от по-ранно интервю днес на Пеп Гурадиола, в което той сподели, че Роналдо сам ще избере къде да заиграе, и Пеп е доволен от състава си и в момента.

  Сподели
460