Сър Алекс нападна медиите за напрежението около отборите


Н. Гавазов

Сър Алекс нападна медиите за напрежението около отборите

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън обвини медиите за засиления натиск върху отборите от Висшата лига на Англия. Според шотландския специалист, медийната среда е силно променена през последните години, често се подава на сензации, което води до безпокойство сред хората и паника е привържениците на клубовете и техните служители.

„Аз съдя за успехите само според спечелените трофеи. Имаме добър опит и добра история. Ние сме много амбициозни да се придържаме към този успех", заяви шотландският специалист за американската телевизия Sirius XM.

"В наши дни не е здравословно да си мениджър на отбор, където постоянно си подложен на натиск от страна на медиите. Натиск, който е изключително агресивен. Промени се и същността на феновете и собствениците на клубовете. Много малко мениджъри получават достатъчно време, за да изпълнят всичките си идеи и философии как да управляват отборите си. За моя радост, аз го получих това време и Манчестър Юнайтед и Арсенал са добри примери за правотата на моите думи", добави Сър Алекс.

 

  Сподели
103