Милс е изненадан, че Уайт е избрал Арсенал


Н. Гавазов

Милс е изненадан, че Уайт е избрал Арсенал

Бившият играч на Лийдс, Манчестър Сити и националния отбор на Англия Дани Милс изрази недоумение защо защитникът на Брайтън Бен Уайт избира Арсенал, за да продължи кариерата си в по-сериозен клуб.

Миналата седмица бе съобщено, че Арсенал се е договорил за обезщетение от £ 50 милиона за 23-годишния Уайт. Според слуховете самият Бен вече е съгласувал условията на личния договор с "артилеристите".

Милс обаче смята, че Уайт е трябвало да избере по-сериозен клуб. Дани се чуди защо Бен е отишъл в Арсенал без конкуренция.

"Мисля, че в момента той е прекалено добър за  Арсенал. Просто се чудя какви са амбициите му. Изненадан съм, че клубовете, които са по-големи, по-добри и имат по-голям шанс да спечелят трофеи, не са влезли в битката за него.

Мисля, че в момента той е по-добър от Арсенал. Какво ще спечели с Арсенал? Може би Купата на Лигата, ако има късмет. Може би ФА Къп?

Ще мине много време, преди Арсенал да успее да спечели Шампионска лига. Що се отнася до спечелването на Висшата лига, това вероятно ще отнеме седем или осем години. Той може да се оттегли дотогава.

Мисля, че той е изключителен играч и ще бъде страхотен актив за Арсенал. Просто съм малко изненадан, че Манчестър Юнайтед, който търси централен защитник, не му обърна внимание", заяви Милс.

  Сподели
206