Тери: Заради кризата в отбора си загубих съня


Н. Гавазов

Тери: Заради кризата в отбора си загубих съня

Капитанът на Челси Джон Тери призна, че лошата форма на „сините" и слабото представяне в първенството му е донесла много безсънни нощи. Според английския национал, евентуалното отпадане от топ 4 на Висшата лига на Англия ще бъде истинска катастрофа за всички в отбора и според него, целият отбор трябва да даде всичко от себе си, за да влезе дори в челната тройка на английския футбол.

„Това е най-лошото нещо, което си мисля, гледайки какво правят Тотнъм и Манчестър Сити и как те играят във важните мачове. От това нещо загубих съня си и се стресирах. Ще бъде наистина катастрофа, ако не успеем да се класираме в топ 4. Все още всичко не е свършило. Целта ни дори трябва да бъде място в челната тройка, за да избегнем квалификациите", заяви Тери за chelseafc.com.

В същото време капитанът на Челси заяви, че Фернандо Торес може да донесе на тима слава в Шампионската лига. Според Тери, испанският национал може да се превърне в ключов играч за успеха в турнира.

"Определено Фернандо може да бъде ключът към успеха. Имаме добри шансове за Шампионската лига и можем напълно да се отдадем на този турнир. Знаем, че ще е трудно, но вярвам, че Фернандо ще ни помогне", допълва защитника.

 

  Сподели
81