Абрамович е доволен само от Тери и Иванович


Н. Гавазов

Абрамович е доволен само от Тери и Иванович

Собственикът на Челси Роман Абрамович е бил бесен след отпадането от турнира за Купата на Англия от Евертън и вчера е провел спешна среща с ръководството на Челси, на която е било обсъдено положението в отбора, както и представянето на всеки един от футболистите. На срещата е присъствал и мениджъра на „сините" Карло Анчелоти, който е дал подробна оценка за играта и формата на играчите си, съобщава Daily Mail.

Руският олигарх и по-голямата част от босовете на клуба се съгласи с италианския специалист, че в момента само двама футболисти - Джон Тери и Бранислав Иванович - показват своя потенциал и дават всичко от себе си във всяка една среща, докато останалите се представят много под възможностите си. Особено големи са били критиките спрямо Дрогба, Малуда, Микел и Лампард, които са едни от най-скъпоплатените звезди в отбора.

Негативните оценки са накарали Абрамович да помисли сериозно върху това да направи допълнителни инвестиции в отбора през лятото, за да окаже по този начин натиск върху звездите си, а не е изключен варианта и някой от тях да бъде продаден през лятото.

 

  Сподели
88