Ман Юнайтед се измъчи срещу аматьорите от Кроули


Л. Михайлов

Ман Юнайтед се измъчи срещу аматьорите от Кроули

Манчестър Юнайтед надделя с минималното 1:0 над отбора от Националната Конференция Кроули Таун и се класира на 1/4-финалната фаза на ФА Къп. Сър Алекс Фъргьосън даде почивка на българския голмайстор Димитър Бербатов и той остана извън групата за мача както и голяма част от другите титуляри на Юнайтед.

Въпреки че бяха абсолютен аутсайдер в срещата, гостите показаха отлична игра и имаха чудесен шанс да изравнят в самия край на двубоя. "Червените дяволи" от своя страна седяха посредствено и безидейно на терена, но успяха да се класират благодарение на гола на Уес Браун в 27-ата минута, след като засече с глава центриране на Дарън Гибсън отляво.

След почивката на терена се появи Уейн Руни, а малко по-късно Смолинг и Флетчър, но това не освежи особено играта на домакините. За сметка на това Кроули на моменти дори надиграваше именития си съперник. В даденото от съдията продължение само напречния стълб на вратата зад Андерс Линдегаард  предотврати изравняване на резултата и преиграване на мача.

  Сподели
140