Невил се опасява за Магуайър


Н. Гавазов

Невил се опасява за Магуайър

Експертът на Sky Sports Гари Невил заяви, че защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър трябва да се завърне в плейофите, ако се надява да играе на Евро 2020.

Въпреки контузията на връзките на глезена, претърпяна в началото на май, Магуайър бе включен в заявката на британците за Евро 2020, но пропусна първия мач от груповата фаза и само поднови тренировките в общата група миналата седмица.

Ако Магуайър не играе срещу Шотландия или Чехия, тогава Невил изобщо няма да използва най-скъпия защитник в света.

"Мисля, че Тайрън Мингс беше много добър срещу Хърватия - това бе важен мач за него. Въпреки че, разглеждайки връзката  Джон Стоунс и Мингс, ще имате съмнения как ще се представят срещу най-добрите отбори.

Знам, че след мача хората отписаха Хърватия, но много малко хора го направиха преди мача, така че все пак бих казал, че това е много добра победа за Англия срещу добър отбор.

Мисля, че Кийрън Триппиър играеше ляв бек, защото е опитен и е виждал много. Присъствието му бе важно за Мингс.

Що се отнася до Хари Магуайър, той трябва да се върне в мача срещу Чехия, ако не може да го направи срещу Шотландия. Няма как първата му среща да бъде в плейофите.

Магуайър трябва да потвърди готовността си в следващите два мача, в противен случай се страхувам, че няма да го видите на турнира, а Стоунс и Мингс ще продължат да играят в двойка", заяви Невил.

  Сподели
226