Кийн: Дори за 120 милиона, Юнайтед трябва да купи Кейн


И. Ангелов

Кийн: Дори за 120 милиона, Юнайтед трябва да купи Кейн

Легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн сподели мнението си, че дори да е нужно "червените дяволи" да заплатят сумата от 120 милиона лири, това ще е добра цена за нападателя на Тотнъм Хари Кейн, който се спряга за напускане на отбора си през лятото. 27-годишният няма да участва в големи състезания заради класирането на Шпорите през сезона, което може да го принуди да поиска по-голям отбор.

"Има само едно единствено нещо, което мога да кажа като негативно за Кейн. Аз мисля, че той е изумителен играч, и всеки отбор ще иска да подпише с него. Манчестър Юнайтед трябва да го вземе, не ми пука дали ще струва 120 милиона лири, подпишете с него.

"Но аз не мисля, че той е добър лидер. Аз никога не съм го виждал да се развика на някой в Тотнъм. Зная, че хората казват, че 'това не е неговия характер', или 'той може би го прави в съблекалнята'. Аз не мисля, че го прави и това е проблем за мен. Добре, може да водиш с брилянтната си игра, но аз понякога искам да видя другата страна на Кейн. Бих искал да видя как ще хване съотборник и ще се скара."

  Сподели
162