Мeйтланд - Найлс очаква решение от Арсенал


Н. Гавазов

Мeйтланд - Найлс очаква решение от Арсенал

Халфът Ейнсли Мeйтланд-Найлс призова Арсенал да вземе решение за бъдещето му - и то скоро.

След като записа участие само в пет мача за Арсенал през първата половина на този сезон, Мeйтланд-Найлс отиде под наем в Уест Бром за втората част на кампанията.

Ейнсли се радваше на редовна игрова практика в състава на "дроздовете", но англичанинът не успя да спаси тима от изпадане и това направи невъзможен постоянния му трансфер в УБА.

23-годишният универсален футболист не бе включен в състава на националния отбор на Англия за Евро 2020 и сега се завърна в Арсенал в очакване на решение от страна на мениджъра  Микел Артета.

"Искам да бъде взето решение. Искам яснота. За да може след това да се върна на работа - с нов клуб или тук. Искам да разбера какво се случва и къде ме вижда Арсенал. Ако имаме съвместно бъдеще, значи го имаме и ако не, тогава ще се целунем за довиждане.

Може би те все още имат някакви планове за мен и нещо ще се промени. Ако не, винаги има други отбори. По-лесно би било да се вземе решение за това сега, без да се чака предсезона, когато всички ще бъдат изключително заети и когато нямате време да отговаряте на телефона. Знаете как се работи във футбола", заяви Мeйтланд Найлс.

  Сподели
230