Оле обеща трансфери и намекна за нападател


И. Ангелов

Оле обеща трансфери и намекна за нападател

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че са му необходими нови попълнения след като отборът му е завършил втори във Висшата лига в последния сезон, и бе втори и в Лига Европа. Пред TV2 Оле заговори за близкото бъдеще:

"Ние сме вторите най-добри, но сме далеч от това да се сравняваме с този, който спечели. Трябва да се подсилим. Разбира се, че нещо ще се случи в трансферния прозорец. Светът стана много различен от онзи преди 15-16 месеца, но трябва да направим някои ходове на пазара и с този отбор. 

"Никога не трябва да си почиваш. Постоянно се гледа за подобрения. Футболът е динамичен и могат да се случат неочаквани неща като контузии, болести или ако някой иска да напусне. Трябва да се обмисли всичко възможно и да се прецени. Аз никога няма да се отпусна и да мисля, че 'сега вече този отбор е какъвто искам'. Защото винаги виждаш играчи в другите отбори, които правят това, което ти трябва."

Юнайтед се свързва с имена като Рафаел Варан и Пау Торес, както и Джейдън Санчо, а наскоро Единсон Кавани поднови за още 12 месеца:

"Това беше много важно защото не сме видяли най-доброто от него все още. Той дойде през октомври и не игра футбол 7 месеца. Отнема време да върнеш формата, въпреки че той се грижи за себе си. Той имаше някои малки травми и притеснения, и чак в последните мачове виждахме най-доброто от него. Когато получи подготовка той ще е по-добър от тази година, върпеки че остарява.

"Аз съм щастлив, че той подписа, но това не означава, че ние не търсим някой, който да заеме мястото му и да се учи от него. Ние искаме най-добрите играчи тук и клубът знае какво искам. Аз не зная как върви диалога, но ако искаме да се борим за най-големите трофеи, ние трябва да имаме най-добрите играчи."

  Сподели
406