Нюкасъл и Ман Сити в зрелище със 7 гола (видео)


И. Ангелов

Нюкасъл и Ман Сити в зрелище със 7 гола (видео)

Нюкасъл Юнайтед посрещна Манчестър Сити в срещата от поредния тридесет и шести кръг на английската Висша лига. При вече спечелена титла Сити не заложи на най-силния си състав на "Сейнт Джеймсис Парк", като все пак победи с 4:3 в зрелищен мач, и Феран Торес вкара 3 гола.

В 25-ата минута домакините поведоха когато Шелви прати добра топка в полето и Крафт не остави шанс на Скот Карсън за 1:0. В 35-ата минута в добър опит Шелви нацели горната греда, преди 4 минути след това 1:1 да направи Жоао Кансело за Сити.

Преди почивката Сити осъществи обрат чрез Торес в 42-ата минута, като от статична топка Гюндоган центрира добре и Торес вкара акробатично за 2:1. В добавеното време на първата част Нюкасъл спечели дузпа когато ВАР прегледа едно влизане на Аке в Жоелинтон. Нападателят не остави шанс на Карсън от бялата точка за 2:2 на полувремето.

В 61-ата минута при нова контра домакините получиха нова дузпа когато Уокър повали Уилок. Уилок я изпълни слабо, Карсън спаси отлично, но топката попадна отново в играча на "свраките" за 3:2.

В 64-ата минута Сити изравни отново когато Жезус напредна и центрира ниско за Торес и 3:3. Още 2 минути след това Торес оформи хетрика си за победата с 4:3 когато добави удар в гредата на Кансело.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
137