Тухел: Имахме късмет


Н. Гавазов

Тухел: Имахме късмет

Мениджърът на Челси Томас Тухел коментира победата с 2:1 над Манчестър Сити в мач от 35-я кръг на Висшата лига на Англия.

"Имахме късмет, че останахме в мача, защото можехме да изоставаме с 0:2. Дали можехме да загубим мача във финалните четири минути на първата част? Да. Дали го заслужавахме? Не и според мен. За мен логичният резултат на почивката бе 0:0.

Това бе тактически сблъсък. Имах чувството, че сме уморени и бавни във взимането на решенията. Прибързвахме при организирането на атаките. Губехме лесно топката, но това не бе голям проблем.

Те се опитаха да играят с кураж и да разиграват повече топката в собственото си поле. Това и направиха. Ситуацията тотално се промени след гола ни Виждах как самочувствието расте, пресирахме по-добре и не спряхме да атакуваме.

Не съм тук, за да коментирам съдийството. Нямам причина да говорят лоши работи за съдиите. Те дават всичко от себе си и това е резултатът. Мога да твърдя, че ти трябва малко при съдийските отсъждания. Това никога не ще се промени“, заяви Тухел.

  Сподели
121