Торес: Ливърпул е по-голям от Челси, но на Анфийлд загубих ентусиазма си


Н. Гавазов

Торес: Ливърпул е по-голям от Челси, но на Анфийлд загубих ентусиазма си

Фернандо Торес призна, че Ливърпул е по-голям клуб от Челси, но се е преместил на „Стамфорд Бридж", защото е загубил ентусиазма към футбола на „Анфийлд". Ккато е известно, нападателят бе силно критикуван от привържениците на „червените" след като срещу 50 милиона паунда напусна Мърсисайд в посока Лондон.

„Ливърпул винаги ще бъде много специален за мен. Заради своята история, Ливърпул е по-голям клуб, но в момента преминава през труден период. Парите не са най-важното нещо. Мислех, че ще остана там още една година, но дойде време, когато започваш да губиш ентусиазъм, особено когато виждаш как се играе в националния отбор на Испания. Точно когато всичко изглеждаше в черно, дойде Челси, който показа истински интерес към мен", заяви Торес за Cadena Ser.

„В момента Челси е като Манчестър Юнайтед - той е най-силният през последните десет години и аз съм приятно изненадан от атмосферата в съблекалнята на Челси. Те се смеят, шегуват се и всичко това е много хубаво", продължава Торес.

В момента нападателят е на подготовка с националния отбор на Испания за мача с Колумбия и Торес призна, че това е една чудесна възможност да се откъсне малко от светлината на прожекторите.

„Тези десет дни бяха много тежки за мен. Всичко стана толкова бързо и ми се струва, че мина цял месец, а не една седмица. Сега обаче искам да се насладя на играта с националния отбор, защото ние сме преди всичко шампиони. Този мач идва точно навреме, за да се откъсна от всичко, което се случи около мен", завършва Торес.

 

  Сподели
111