Кейн: Бях изненадан от уволнението на Моуриньо


Н. Гавазов

Кейн: Бях изненадан от уволнението на Моуриньо

Нападателят на Тотнъм и Англия Хари Кейн коментира уволнението на Жозе Моуриньо като мениджър на "шпорите".

"Ще бъда абсолютно честен - бях изненадан от уволнението на Жозе Моуриньо. Пристигнах в базата сутринта и вероятно разбрах за заминаването му 5-10 минути преди официалното му обявяване.

Голяма част от вниманието бе насочено към финала за Купата на английската лига и подготовката за него, но чуйте, това е футболът. Вече бях в отбора, когато треньорите бяха уволнявани. Не мисля, че някой играч някога очаква старши -треньорът му да бъде уволнен, но това е част от футбола и трябва да се справим с него.

Имах страхотни отношения с Жозе и му пожелавам всичко най-доброто, независимо от следващата му работа. Той знае като нас, че футболът може да бъде брутален и просто трябва да гледаме напред. Сега трябва да се подготвим за големия финал и с нетърпение очакваме мача с Манчестър Сити", заяви Кейн.

На 19 април Тотнъм обяви на официалния си уебсайт за раздялата си с  Жозе Моуриньо като мениджър на отбора. Райън Мейсън стана временен наставник на "шпорите". Под негово ръководство лондонският клуб победи Саутхемптън в мача от Висшата лига с 2:1.

  Сподели
170