Алърдайс: Лестър отстъпва само на Ман Сити


Н. Гавазов

Алърдайс: Лестър отстъпва само на Ман Сити

Мениджърът  на Уест Бромвич Албион Сам Алардайс коментира поражението на "дроздовете"  в мача от 32-я кръг на Висшата лига срещу Лестър Сити (0: 3).

"След този мач можете ясно да разберете защо Лестър е толкова високо в класирането и защо този отбор стигна до финала за Купата на Англия. Днес просто не можахме да се справим с тях.

В самото начало на мача се опитахме да отбележим ранен гол, но бяхме много далеч от това. Лестър е много по-добър от Саутхемптън и много по-добър от Челси - те са толкова добри, колкото и най-добрите клубове в лигата. Мисля, че сега те са на второ място след Манчестър Сити.

През първото полувреме ни бе трудно. Имахме единствения шанс, но в този момент играчът ми не само пропусна, но и игра просто ужасно.

Миналата събота искахме да изиграем срещу с Астън Вила и хората от Бирмингам не бяха против да играят с нас, но лидерите от Висшата лига не позволиха този мач да се играе в удобно време и за двете страни. Сега, след мача в четвъртък вечер, трябва да играем в неделя. Защо?

Моите играчи трябва да го направят по най-важните точки в нашата игра и точно това просто не се случи тази вечер. Сега трябва да спечелим пет от шестте останали мача, за да останем във Висшата лига. Ще направим всичко, което е по силите ни", заяви Алърдайс.

  Сподели
81