Ман Сити с победа на Вила Парк (видео)


И. Ангелов

Ман Сити с победа на Вила Парк (видео)

Астън Вила прие Манчестър Сити в срещата от поредния тридесет и трети кръг на английската Висша лига. Днес на "Вила Парк" гостите спечелиха с 2:1 в една среща, в която и за двата тима бяха изгонени играчи. С победата Сити се връща на 11 точки над втория в класирането, а Вила остава на 11-ата позиция.

Домакините поведоха днес след 20 секунди игра, като дълга топка от Мингс намери Уоткинс по лявото крило, той веднага пусна за МакГин за нисък удар и 1:0. До 7-ата минута Вила нареди още 2 големи положения. След 20 минути обаче "гражданите" се съвзеха и се върнаха в срещата като при една добра отборна атака Фил Фоден завърши за 1:1.

В 40-ата минута гостите и обърнаха за 2:1 чрез Родри, който с глава завърши центриране на Бернардо Силва преди Мартинез да стигне до топката.

В 42-ата минута Стоунс бе изгонен за едно закъсняло влизане в Рамзи и на почивката Гуардиола представи Лапорте в защита на мястото на Габриел Жезус, като и Рамзи бе заменен за домакините. Защитната промяна на Гуардиола се оказа прибързана обаче, след като в 57-ата минута и защитник на Вила бе изгонен в лицето на Кеш, който за няколко минути си изкара 2 жълти картона.

Във второто полувреме липсваха достатъчно положения пред двете врати, а и двата тима показаха умора към края на срещата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
225