Тотнъм с късна победа над Саутхемптън (видео)


И. Ангелов

Тотнъм с късна победа над Саутхемптън (видео)

Тотнъм прие Саутхемптън в срещата от поредния тридесет и трети кръг на английската Висша лига. Днес на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" домакините играха без Хари Кейн и за първи път без уволнения мениджър Жозе Моуриньо, като срещата завърши при 2:1. Така "шпорите" се покачиха до 6-та позиция, наравно с Ливърпул, при мач повече.

В 30-ата минута гостите поведоха днес когато Уорд-Прауз изпрати корнер на близката греда, и там Ингс с глава я отклони за 1:0. До почивката Саутхемптън бе по-добрият отбор, като Лорис запази своите в мача, а Лукас можеше да изравни в самия край.

В 60-ата минута Сон намери Лукас Моура за удар, който бе блокиран, топката попадна в Бейл, който от близо вкара за 1:1. В тази част домакините надиграха съперника, като след 5 удара от позиции в наказателното поле в първото полувреме, Саутхемтпън нямаше удар почти до края.

В 75-ата минута Сон вкара гол, който бе отменен от ВАР поради засада на Лукас, който пречеше на вратаря. ВАР обаче отсъди дузпа в полза на домакините в 87-ата минута когато първоначално съдията бе отсъдил пряк-свободен удар когато Дженепо влезе късно на Регилон. Тук от бялата точка Сон донесе победата на Тотнъм за 2:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
251