Джон Хенри: Подведохме ви


Н. Гавазов

Джон Хенри: Подведохме ви

Собственикът на Ливърпул Джон Хенри се обърна към феновете след разпада на Европейската Суперлига, в която клубът трябваше да участва.

"Искам да се извиня на всички фенове на Ливърпул за причиненото неудобство през последните два дни. Очевидно е, но все пак си струва да се каже: проектът за Суперлигата не би бил възможен без подкрепата на феновете. Никой в ​​Англия никога не е мислил друго. Вие демонстрирахте това много ясно. Чухме ви. Аз ви чух.

Искам да се извиня на Юрген Клоп, футболистите и всички, които работят толкова много в клуба, за да направят феновете горди. Те нямат нищо общо със случилото се. Те бяха тези, които получиха най-много дискомфорт и това е несправедливо. Боли ме да го осъзная. Те обичат вашия клуб и работят за него всеки ден.

Знам, че нашият отбор има достатъчно лидерски качества и страст, за да възстанови доверието и да ни помогне да продължим напред. Надявам се да осъзнаете, че дори когато грешим, ние се опитваме да работим в интерес на вашия клуб. В това начинание ви разочаровах. Аз съм единственият, който трябва да е отговорен за целия негатив, който ненужно се разля през последните няколко дни. Никога няма да забравя това.

Тази ситуация показва силата, която феновете имат сега и ще имат пълни права в бъдеще. Беше трудна година за всички нас. И е важно семейството на Ливърпул да остане цяло и живо. Обещавам, че ще направя всичко възможно за това", заяви Хенри.

  Сподели
184