Де Брюйне: Сега е моментът да се обединим


Н. Гавазов

Де Брюйне: Сега е моментът да се обединим

Халфът на националния отбор на Манчестър Сити и Белгия Кевин Де Брюйне сподели мнението си за ситуацията около Европейската Суперлига.

"Този ​​човек напуска малък белгийски град, мечтаейки си да играе на възможно най-високо ниво. Играх в белгийското първенство, Бундеслигата и Висшата лига. И с гордост представи страната си, играейки за националния отбор. Работих и се борих с всички, за да се опитам и да спечеля колкото е възможно повече.

Но най-важната дума за мен винаги е била КОНКУРЕНЦИЯ. Предвид събитията, които се разиграха през последните няколко дни, сега е моментът, в който е необходимо да се обединим и да разработим съвместно решение. Знаем, че този футбол е голям бизнес. Разбирам, че съм част от него. Но все още съм онова малко момче, което просто обича да играе футбол.

В този случай не говорим за конкретна организация. Става въпрос за световния футбол. Нека продължим да вдъхновяваме следващото поколение футболисти и да дадем възможност на феновете да мечтаят“, написа Де Брюйн на страницата си в Twitter.

  Сподели
357