Кейн с два в равния с Евертън (видео)


И. Ангелов

Кейн с два в равния с Евертън (видео)

Евертън прие Тотнъм в срещата от поредния тридесет и втори кръг на английската Висша лига. Днес на "Гудисън Парк" двата тима се разделиха при 2:2 и запазиха осмото и седмото място, съответно, с 1 точка разлика и мач по-малко в полза на Евертън. 

Евертън започна по-силно днес, но в 27-ата минута първи гол вкара Хари Кейн с първата ситуация пред вратата на домакините. Тук при едно центриране Кийн изби в нападателя, той овладя брилянтно и стреля от близо за 1:0.

В 30-ата минута Хамес спечели дузпа срещу Регилон и Гилфи Сигурдсон изравни от бялата точка за 1:1. До почивката Тотнъм остана с един точен удар и това бе голът.

В 57-ата минута корнер на Сон бе посрещнат от Алдервайрелд и гредата спаси домакините. В 60-ата минута гол на Ришарлисон бе отменен поради засада. 2 минути след това обаче точно появилият се в игра Коулман размени двойно с Ришарлисон и центрира за Сигурдсон, който завърши за 2:1 и обрат на Евертън.

В 68-ата минута нова грешка на Кийн доведе до нов гол на Кейн, след като защитникът отново изби лошо в Холгейт и топката попадна в нападателя на шпорите, който без подготовка матира вратаря от воле за 2:2. До края и двата тима можеха да вземат победата, но Кейн пропусна да оформи перфектен хетрик, а Ришарлисон пропусна на празна врата в 85-ата минута.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
234