Ман Юнайтед обърна Тотнъм в Лондон (видео)


И. Ангелов

Ман Юнайтед обърна Тотнъм в Лондон (видео)

Тотнъм прие Манчестър Юнайтед в срещата от поредния тридесет и първи кръг на английската Висша лига. Днес на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" гостите спечелиха с 3:1 след като изоставаха в резултата и така събраха 63 точки, 11 зад лидера Манчестър Сити и 7 над Лестър Сити, при мач по-малко от лидера в таблицата. Тотнъм остава 7-ми с 49 пункта.

В 36-ата минута днес Кавани бе вкарал за гостите, но попадението бе отменено от съдията заради по-ранно нарушение на Скот МакТоминей срещу Сон. В 40-ата минута в добра атака на Кейн и Лукас, последният намери Сон за 1:0 с нисък удар през Хендерсън.

След почивката гостите заиграха по-силно, и в 57-ата минута Фред изведе Кавани сам срещу вратаря, Лорис изби неговият удар, но той попадна отново във Фред и той вкара от близо за 1:1.

В 79-ата минута Бруно изведе Гринууд и той центрира добре за Кавани, който с плонж оформи 2:1 през Лорис. До края Тотнъм опита да организира опасности, но не стигна до гол, а вместо това крайното 3:1 оформи резервата Гринууд, намерен от Погба под ъгъл, който с мощен удар вкара в близкия ъгъл на Лорис.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
639