Лингард вкара Уест Хем в топ 4 след Лестър (видео)


И. Ангелов

Лингард вкара Уест Хем в топ 4 след Лестър (видео)

Уест Хем Юнайтед прие Лестър Сити в срещата от поредния тридесет и първи кръг на английската Висша лига. Днес на "Лондон Стейдиъм" домакините спечелиха с 3:2 и така с 55 точки застават на четвърто място, на точка от третия Лестър, и точка над Челси.

В срещата за "чуковете" блестя отново Джеси Лингард, който бе замесен във всички попадения. От дебюта на англичанина за Уест Хем никой играч не е замесен в повече голове (12) и няма повече вкарани (8) в лигата.

В 29-ата минута днес Лингард откри като бе намерен хитро от Куфал на ръба на полето за 1:0. В 44-ата минута Боуен излезе зад защитата и атакуван от вратаря освободи Лингард за нов лесен гол и 2:0.

След почивката в 48-ата минута Лингард намери Соучек около дъгата, а той асистира за Боуен и 3:0 от близо. Последва гол Диоп след хитра игра на Лингард от пряк-свободен удар, но той бе отменен от ВАР поради засада.

До края Ихеаначо върна гол за гостите, когато от дъгата в 70-ата минута той се завъртя отлично когато Рикардо Перейра отне от защитник за да го намери, нападателят се завъртя между двама и стреля за 3:1. В първата от 6 добавени минути Лестър стигна до втори гол, като Олбрайтън центрира от дясно и Келеши Ихеаначо отново се вклини между двама и стигна до гол и 3:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
279