Уайт: Мога да се бия с Уайлдър в собствената му къща


Н. Гавазов

Уайт: Мога да се бия с Уайлдър в собствената му къща

Временният световен шампион в тежка категория на WBC Дилиан Уайт обяви, че е готов да се бие с Деонтей Уайлдър в родния си щат Алабама.

"Мисля, че вече има публично искане за битка с Уайлдър. Ако битката се проведе в САЩ, това няма да навреди, а само ще увеличи интереса и също ще се появи нова база от фенове. Би било хубаво да имаме голяма битка в Америка това лято.

Ще се бия с Уайлдър в Алабама, ако това го кара да се чувства достатъчно сигурен, за да приеме битката. Ако иска, нека сам да назначава съдии, можете да се биете в родния му град, каквото и да е. Не ми пука. Дори съм готов да се бия в собствената му къща, в кухнята, в гаража, в градината, навсякъде. Просто искам да го хвана и да му причиня болка.

Ще се бия, ще дам всичко от себе си и ще покажа най-добрата си битка. Искам да оставя всичко от себе си на ринга. Отивам на война, за да демонстрирам разрушителен ефект", заяви Уайт.

В края на март Уайт (28-2, 19 КО) победи Александър Поветкин в реванш, нокаутирайки руснака в четвъртия рунд.

Уайлдър (42-1-1, 41 КО) - бившият световен шампион на WBC - не е излизал на ринга, откакто бе победен от Тайсън Фюри миналия февруари.

  Сподели
96