Тотнъм обърна Нюкасъл, но не издържа (видео)


И. Ангелов

Тотнъм обърна Нюкасъл, но не издържа (видео)

Нюкасъл Юнайтед прие Тотнъм в срещата от поредния тридесети кръг от английската Висша лига. Днес домакините от "Сейнт Джеймсис Парк" поведоха, но два гола в първата част от Хари Кейн обърнаха нещата в полза на домакините, преди късно попадение да доведе до крайно 2:2.

Срещата започна с натиск на Тотнъм и няколко положения, а Лорис се прояви с двойно спасяване рано в мача, преди да се пропука първи в 28-ата минута. Тук Санчез не изчисти добре и Ричи намери Лонгстаф в полето, а той пусна топката ниско за Жоелинтон и 1:0. С тази точка Тотнъм прескача Уест Хем и Ливърпул, с които е равен на петата позиция по точки.

Кейн отговори в следващата атака за 1:1 като тук Ндомбеле изведе Ло Селсо и той върна за нападателя, който вкара и с малко късмет през Крафт и Дубравка.

В 34-ата минута Ндомбеле отново се прояви като с перфектно подаване намери Кейн и нападателят навлезе в полето за удар от близо и 2:1.

След почивката Нюкасъл започна по-силно, Лорис издържа няколко положения преди Тотнъм да овладее топката. До края и двата отбора обаче пропускаха, докато не се стигна до 85-ата минута, когато първо Кейн нацели гредата на противника, а при ответната атака Ричи хвърли топката на главата на Жоелинтон, той отклони към Лонгстаф, който игра срещу Санчез, топката попадна в Уилок и от непосредствена близост той вкара за 2:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
296