Вилиан: Преминах най-лошия период в кариерата си


И. Ангелов

Вилиан: Преминах най-лошия период в кариерата си

Нападателят на Арсенал - Вилиан, разкри, че е преминал през най-трудния период в кариерата си по-рано през този сезон в клуба. 32-годишният подписа за 3 години през лятото като свободен трансфер, като получава 200 000 лири седмично от "артилеристите". След като стартира като титуляр, той влоши формата си и загуби място в тима, преди съвсем скоро да върне най-добрата си форма. Пред ESPN Brazil той сподели:

"Беше много труден старт, след този първи мач с Фулъм, където играх добре. Дори след това имахме добри мачове и печелехме, и показвах форма, но след това дойде лошата серия. Това съвпадна с влошаване на моята форма и мисля, че това беше най-лошият ми професионален период в кариерата до тук - още откакто заиграх в Коринтианс, след това като бях продаден в Украйна, след това и в Челси. Тази фаза сега премина и наистина беше най-лошото време, което съм изживявал като професионалист.

"Разбира се, когато си в труден момент ти се ядосваш и опитваш да намериш решение, начин за подобрение, опитваш да помогнеш на тима. Това правех през цялото това време, никога не спрях да тренирам, да работя, да се отдавам колкото мога.

"Малко време отне, но напоследък отново играя добре, отличавам се с асистенции, играя добре. Щастлив съм, че успях да намеря отново добрия си футбол."

  Сподели
466