Роджърс: Остават ни два мача за да влезем в историята


Н. Гавазов

Роджърс: Остават ни два мача за да влезем в историята

Мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс коментира победата над Манчестър Юнайтед с 3:1 в мач от четвъртфиналите на Купата на Англия.

"Радвам се. Това бе страхотен мач, изигран от всички играчи от моя отбор. Всеки аспект на срещата бе направен на сто процента. Показахме смелост, играейки футбол срещу един от най-великите отбори в Европа. Много се радвам за играчите на Лестър. Мисля, че заслужаваме днешната победа.

Келеши Ихеначо винаги е допринасял за нашите резултати. Може би той бе по-малко уверен в собствените си способности, но той невероятно работи ден след ден на тренировките и винаги дава цялата си сила на терена. Сега можете да видите увереността му. Той е на върха си.

Днес в атака играхме по различен начин, отколкото преди. Ихеначо може би е най-добре да играе в нападение с някой друг. Двамата с Джейми Варди играха много добре. За да победите Манчестър Юнайтед с 3: 1, трябва да сте напълно в ред и днес играчите ми показаха точно това.

Полуфиналите са още далеч. Казах на футболистите, че само три мача могат да ги увековечат в историята. Сега ни остават само две срещи. На прав път сме. Ние сме много амбициозни и искаме да бъдем най-добрите. Това е предизвикателство и тест, на който се радваме", заяви Роджърс.

  Сподели
244