Лестър достигна полуфинал през Ман Юнайтед (видео)


И. Ангелов

Лестър достигна полуфинал през Ман Юнайтед (видео)

Лестър Сити прие Манчестър Юнайтед в срещата от четвърт-финалната фаза на ФА Къп. Днес на "Кинг Пауър Стейдиъм" домакините спечелиха с 3:1 и за първи път от 1982-ра година ще играят на полуфиналите на най-старото състезание, където срещат Саутхемптън. Челси пък ще мери сили с Ман Сити в другия полуфинал.

В първото полувреме Юнайтед отстъпваше във всеки показател, като в 24-ата минута при подаване назад от Фред, той изведе Ихеаначо сам срещу Хендерсън, нападателят заобиколи вратаря и вкара на празна врата за 1:0.

В 38-ата минута Погба успя от ляво да центрира ниско, на дузпата Ван де Бек прескочи топката и Гринууд вкара за 1:1.

След почивката Лестър продължи да играе добре, като в 52-ата минута Тилеманс размени двойно с Ихеаначо за да премине Матич, напредна до дъгата през Фред и стреля далеч от Хендерсън за 2:1. Последва положение пред Варди да приключи срещата, но той пропусна в 58-ата минута. Оле Гунар Солскяер направи 4 промени в този момент и Юнайтед овладя топката и организира атаки.

В 78-ата минута обаче МакТоминей повали противник на тъча и Олбрайтън центрира на втора греда, където МакТоминей отново не прецени ситуацията и не изби топката, тя попадна в Ихеаначо и той вкара за 3:1. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
381