Уест Хем и Арсенал поделиха 6 гола (видео)


И. Ангелов

Уест Хем и Арсенал поделиха 6 гола (видео)

Уест Хем Юнайтед посрещна Арсенал в срещата от поредния двадесет и девети кръг на английската Висша лига. Днес на "Лондон Стейдиъм" домакините започнаха феноменално, но допуснаха връщане на "артилеристите" до 3:3 във второто полувреме, с което "чуковете" остават на пета позиция на 2 точки зад Челси, а Арсенал се покачва до 9-то място.

В 15-ата минута днес Антонио напредна и върна за Лингард, който с прекрасно воле намери ъгъла на вратата безпощадно през Лено за 1:0. Само 2 минути след това Лингард с умна импровизация асистира на Боуен за 2:0.

В 32-ата минута домакините поведоха с 3:0 когато Михаил Антонио искаше да вкара, но ударът му с глава бе отклонен допълнително от Соучек през Лено.

В 38-ата минута преди почивката Арсенал върна гол като Чембърс намери Лаказет в полето, той стреля от полуволе и топката се отклони от Соучек в собствената мрежа за 3:1. Последва положение пред Сака, но Арсенал трябваше да се връща през втората част.

В 61-ата минута отново автогол доведе до 3:2 като Одегор изведе Чембърс за силно центриране, което Доусън от малкото наказателно само отклони в мрежата си. Последваха две големи положения за Уест Хем пред Лингард и Боуен. В 78-ата минута Антонио пропусна да спечели срещата с удар в гредата.

Така в 82-ата минута Арсенал се върна след прекрасна игра на Пепе, който намери Лаказет перфектно на втора греда за удар с глава и 3:3. До края Пепе затрудни Фабиански, а Лено спря Райс за да не се промени резултатът.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
436