Смит Роу: Артета е велик тактик и ще постигне трофеи


И. Ангелов

Смит Роу: Артета е велик тактик и ще постигне трофеи

Полузащитникът на Арсенал Емил Емит Роу сподели мнението си, че под ръководството на Микел Артета отборът върви в правилната посока и със сигурност скоро ще се бори за трофеи. Артета доближава края на първия си пълен сезон с отбора, като след труден старт той изглежда закрепи представянията на тима. 

"Определено вървим в правилната посока. Какъв отбор имаме - чувствам, че вървим към велики неща. Честно, аз не мисля, че хората разбират колко е добър Букайо Сака, например. Той е един от най-добрите, с които съм играл. Тактиките на мениджъра също са изумителни. Всичко е до малките детайли.

"Той ни казва как в определен момент ще се развият нещата, как ще реагира противника на определени наши движения. След това това става и всичко се случва по думите му. Когато видиш тези малки неща да сработват това те уверява колко опитен е той, и какъв топ мениджър е.

"Ние всеки ден се предизвикваме да сме по-добри. Всички сме близки извън терена. Много сме конкурентни, дори в малките неща, като например тенис на маса във фитнеса. Винаги се смеем в съблекалнята. Познаваме се отлично. Аз чувствам, че това се вижда на терена и просто искам да продължи.

"Аз и Киерън Тиърни имаме добра връзка. КТ е един от най-добрите хора, които ще срещнете, но същевременно е войник. Той е играч, който подкрепя всички и винаги иска победата."

  Сподели
175