Ман Юнайтед с минимален успех над Уест Хем (видео)


И. Ангелов

Ман Юнайтед с минимален успех над Уест Хем (видео)

Манчестър Юнайтед прие Уест Хем Юнайтед в срещата от поредния двадесет и девети кръг на английската Висша лига. В завръщането на Дейвид Мойс на "Олд Трафорд" той загуби с 1:0 и така остана с 48 точки на 3 пункта от топ 4 и Челси и с мач по-малко. Юнайтед се върна на второ място и застава на 14 точки от Ман Сити, като има мач по-малко.

До почивката днес голове нямаше, като домакините можеха да водят, но Маркъс Рашфорд с глава от близо пропусна, а Гринууд не успя в голямо положение срещу Фабиански. "Чуковете" на Мойс по-скоро се бранеха и не търсеха нищо в предни позиции.

Това продължи и във втората част, но при корнер в 53-ата минута Бруно намери главата на МакТоминей, той само отклони в главата на Доусън и топката влезе в собствената мрежа за 1:0. Това бе първи автогол за Уест Хем от 2002-ра година и Себастиан Шемел.

Голът принуди гостите да тръгнат в предни позиции и Юнайтед заигра на контри. В 77-ата минута в добра атака Гринууд можеше да вкара, но нацели греда. До края резултатът не се промени повече.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
246