Далглиш: Седмото място не отива на Ливърпул


Н. Гавазов

Далглиш: Седмото място не отива на Ливърпул

След победата над Фулъм с 1:0 в пренесен мач от 18 кръг на първенството на Висшата лига на Англия, мениджърът на „мърсисайдци" Кени Далглиш заяви, че Ливърпул не трябва да бъде на седмо място в класирането, а много по-напред. Според него обаче, това може да бъде поправено с победи, като той обеща това да стане още следващата сряда срещу Стоук Сити.

„Аз смятам, че в този мач ние можехме да играем по-добре, но това са реалностите в съвременния футбол. Впрочем, изобщо не бива да сме доволни от мястото, което заемаме в момента. Това не отива на клуб като нашия. Но за целта е необходимо да започнем да побеждаваме и ние ще го направим още следващата сряда срещу Стоук Сити", заяви Далглиш за Sky Sports.

"Представям си сега какво си мислят момчетата от Фулъм - навярно те си мислят, че в този мач са заслужавали повече. Но съгласете се, че до този гол имаше много положения, които заслужаваха да бъдат реализирани. Тежък мач се получи и тази победа спокойно бих определил като трудова, защото щастието ни се усмихна, но дотогава имахме наистина положения. Възхитен съм играчите си, които дадоха всичко от себе си", завършва наставникът на „червените".

 

  Сподели
132