Клоп: Нормално е да ни критикуват


Н. Гавазов

Клоп: Нормално е да ни критикуват

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира победата на Ливърпул с 2:0 над Шефилд Юнайтед в мач от 26-я кръг на  Висшата лига на Англия.

"Планът се състоеше в това постоянно да оказваме натиск върху вратата на Шефилд. Когато можехме да играем по начина, по който искахме, те не успяваха да се справят с нас.

Шефилд Юнайтед загубиха много през този сезон, но почти във всеки мач отстъпваха с минимална разлика. Ясно е, че срещите с тях остават вълнуващи до самия край. Можехме да вкараме три гола през първото полувреме. Играхме много добре. Днес се показахме добре в атака, но има какво да подобрим.

Къртис Джоунс е страхотен играч. Ето защо той играе. Той трябва да се ангажира повече в головите комбинации. Но както винаги е при млад футболист, той има място за подобрение.

Нормално е, че нас ни критикуват и отписват от сметките. Това е добре. Днес искахме да покажем, че все още се борим. Играем с Челси в четвъртък и просто трябва да го покажем отново. Трябва да печелим мачове, знаем това. Невъзможно е да се влезе в Шампионска лига без резултат. Тази вечер разбрахме всичко и продължаваме да вървим само напред", заяви Клоп.

  Сподели
407