Артета: Вилиан показва защо го купихме


И. Ангелов

Артета: Вилиан показва защо го купихме

Мениджърът на Арсенал Микел Артета вярва, че най-накрая Вилиан показва играта, заради която е бил привлечен в отбора. Бразилецът пристигна без пари през лятото, като той получава по 200 000 лири на седмица. В Лига Европа в последната среща на тима той направи асистенция след доста мачове без отчет в атаката.

"Аз бях наистина доволен от Вилиан в четвъртък. Той напълно заслужава похвалите за начина по който тренира всеки ден и продължава да опитва. В мачовете в момента виждате, че той започва да показва това, което ние смятаме, че може да донесе на отбора. Но всички трябва да направят крачка напред и да създават големи моменти в мачовете, защото нападателите трябва да са играчите, които в края решават срещата за нас.

"Неговите съотборници го харесват и ние очакваме още много неща от него. По различни причини до момента той не успяваше да намери най-добрата си форма. Надявам се мачът в четвъртък да му даде основата и вярата, че той е наистина важен играч - той е играч, който наистина харесвам, направих много да го привлека и дано ни донесе още."

  Сподели
174