Магуайър: Искаме да развалим статистиката на Челси


Н. Гавазов

Магуайър: Искаме да развалим статистиката на Челси

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър сподели очакванията си от предстоящия мач с Челси от 26-я кръг на Висшата лига на Англия.

"Очевидно е, че срещата с  Челси ще бъде много трудна, но миналата година успяхме да ги победим уверено на "Стамфорд Бридж" с резултат 2: 0. Утре ще се опитаме да го направим отново.

Сините много добре се държат на позициите си след пристигането на Томас Тухел, добре се защитават и не допускат много голове. Те показаха добра серия след назначаването на германеца. Надяваме се да развалим статистиката им.

Те реагираха добре на смяната на мениджъра. Техният отбор включва невероятни футболисти с необикновени таланти. На всичкото отгоре те похарчиха много пари за трансфери през лятото и сега искат да се борят за най-високите места. Но преди всичко Манчестър Юнайтед  трябва да надгражда собствените си възможности, без да гледа към противника.

Нека започнем мача с увереност и абсолютна вяра, че в крайна сметка сме в състояние да получим най-важните три точки", заяви Магуайър.

Мачът Челси - Манчестър Юнайтед ще се проведе в неделя, 28 февруари. Началото е в 18:30 часа българско време.

Манчестър Юнайтед има 49 точки от 5 мача и е втори в класирането на Висшата лига. Челси (43) е на 5-то място.

  Сподели
191