Ман Юнайтед е готов да се раздели с Де Хеа и Марсиал


Н. Гавазов

Ман Юнайтед е готов да се раздели с Де Хеа и Марсиал

Манчестър Юнайтед е готов да обмисли продажбата на вратаря Давид де Хеа и нападателя Антони Марсиал по време на летния трансферен прозорец.

Според Eurosport,  ръководството на "червените дяволи"  в края на сезона ще вземе решение за по-нататъшно сътрудничество с испанския вратар, като вземе предвид, че другият страж Дийн Хендерсън е недоволен от ситуацията си в отбора.  23-годишният англичанин се притеснява от малкото игрово време и обмисля да напусне Манчестър Юнайтед, което ръководството на клуба не желае, тъй като смята, че Хендерсън трябва да стане основен вратар в бъдеще.

Пари Сен Жермен може да претендира за испанеца, но парижани се интересуват и от Уго Лорис от Тотнъм и Джанлуиджи Донарума от Милан.

Шефовете на Манчестър Юнайтед също така обмислят да продадат Антони Марсиал. Парите от евентуалната му продажба трябва да бъдат използвани за закупуване на крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо.

През този сезон Давид де Хеа изигра 23 мача във Висшата лига и в 9 от тях остави вратата си суха. Антони Марсиал изигра 20 мача в шампионата на Англия 2020/2021, вкара 4 гола и направи 3 асистенции.

  Сподели
121