Сунес: В момента всеки иска да играе срещу Ливърпул


И. Ангелов

Сунес: В момента всеки иска да играе срещу Ливърпул

Легендата на Ливърпул Греън Сунес обяви, че отборът е станал лесна цел за противниците си и в момента всеки отбор би искал да срещне шампиона на Англия, за да го победи. Сунес каза, че е останал разочарован от липсата на показано каквото и да е желание в последната загуба на тима на "Анфийлд" от Евертън, който не бе печелил тук от 1999-та година.

Тимът на Юрген Клоп се очертава като най-лошият защитаващ титлата си шампион в историята, което Сунес коментира пред Sky Sports:

"Като привърженик на Ливърпул аз съм дълбоко разочарован от отбора си. Те не изглеждаха сякаш имат някаква енергия или битка в себе си, никаква агресия. По-добрият отбор взе точките в този мач".

Запитан дали тимът е изглеждал като себе си във второто полувреме:

"В първите 10 минути аз очаквах реакция и аз мисля, че на почивката те трябваше да получат ритник отзад от Коп-а, дори празен Коп. Но това изчезна след 10 минути. Аз мисля, че няма играч на Ливърпул, който да напусне терена и да си помисли 'днес изиграх добър мач'.

"Те са сянка на отбор. Когато мислиш какво беше Ливърпул последните 3 години - отбор, който никой не иска да среща, който винаги те атакува, супер агресивен, ужасяващ противник. А в момента всички искат да играят срещу тях. Те са лесен съперник и това ме наранява."

  Сподели
122