Челси взе само точка от Светците (видео)


И. Ангелов

Челси взе само точка от Светците (видео)

Саутхемптън прие Челси в срещата от поредния двадесет и пети кръг на английската Висша лига. Днес на "Сейнт Мерис Стейдиъм" домакините поведоха в резултата и допуснаха гол за 1:1, с което "сините" застават на 3 точки от Манчестър Юнайтед и Лестър Сити в класирането при мач повече, докато Саутхемптън е 13-ти.

Срещата започна много силно за Челси и Саутхемптън почти не стъпваше в половината на съперника. Против развитието на терена падна гол за домакините в 33-ата минута когато Редмънд намери Минамино между Азпиликуета и Зума, крилото залъга Менди и Азпиликуета и стреля с външната част на крака за 1:0.

На почивката Томас Тухел замени Тами Ейбрахам с Хъдсън-Одой. В 53-ата минута Ингс повали Маунт в полето и това бе дузпа, която именно Маунт изпълни за 1:1.

В 71-ата минута гредата спаси Челси при удар с глава на Вестергард. Последва силна атака и на Челси, в края на която Одой принуди МакКарти да спасява. Към края на срещата и Рийс Джеймс пропусна за Челси и резултатът остана 1:1 до последния сигнал.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
348