Тотнъм надви Волфсбергер за едно полувреме (видео)


И. Ангелов

Тотнъм надви Волфсбергер за едно полувреме (видео)

Волфсбергер и Тотнъм се срещнаха на неутрална територия в Будапеща, Унгария за първата среща от шеснайсетина финалите на Лига Европа. Днес на стадион "Пушкаш" англичаните решиха двубоя в първото полувреме и спестиха сили за идните си срещи, като двубоят завърши при 4:1.

В 13-ата минута днес Сон откри с глава като бе намерен от Бейл на дузпата за 1:0. Самият Бейл удвои в 28-ата минута с мощен удар след добра работа в атаката на Мат Дохърти - 2:0. В следващата атака Волфсбергер почти върна гол, но Вицингер бе лишен от гола по прекрасен начин от Лорис, който изби в горната греда.

Така в 34-ата минута резултатът стана 3:0 когато Уинкс изведе Лукас Моура и той завърши с нисък удар в ъгъла. С тази преднина на почивката Жозе Моуриньо замени Сон с Карлос Винисиус. 

Във второто полувреме Волфсбергер стигна до дузпа в 52-ата минута, която Лиендъл вкара за 3:1, след което Тотнъм приемаше атаките на съперника. В 68-ата минута гредата отново спаси "шпорите" от удар на Верницниг. В 88-ата минута обаче резултатът стана 4:1 след едно центриране на Хьойберг за Ламела, който опита да продължи с глава, а на пътя на топката Винисиус я вкара в другия ъгъл без да остави шанс на вратаря.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
210