Ман Сити победи Евертън на Гудисън Парк (видео)


И. Ангелов

Ман Сити победи Евертън на Гудисън Парк (видео)

Евертън прие Манчестър Сити в срещата от поредния двадесет и четвърти кръг на английската Висша лига. Днес на "Гудисън Парк" гостите спечелиха с 2:1 и така застанаха на 10 точки пред Манчестър Юнайтед и Лестър Сити в класирането на английското първенство. Евертън остана 7-ми с 37 точки и мач по-малко.

Сити започна много силно срещата, но стигна до гол след 32 минути игра когато домакините не изчистиха добре корнер, топката се върна до полето и Фоден, а той намери време да стреля, топката се отклони в Коулман и влетя за 1:0 в мрежата. 

В 37-ата минута Коулман се реабилитира като центрира от дясно до другия фланг, там Дин стреля в гредата и Ришарлисон и това бе гол за 1:1. Евертън на няколко пъти затрудни противника с опасни контри, но до почивката резултатът бе равен.

В 63-ата минута Бернардо Силва игра добре за да намери Марез за фалцов удар и 2:1. Самият Бернардо оформи 3:1 в 77-ата минута в края на красива отборна атака, като португалецът първо се справи с Кийн и след това силно и ниско матира Пикфорд.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
379