Ман Сити разби и Тотнъм (видео)


И. Ангелов

Ман Сити разби и Тотнъм (видео)

Манчестър Сити посрещна Тотнъм в срещата от двадесет и четвъртия кръг на английската Висша лига. Днес домакините от "Етихад Стейдиъм" надиграха съперника категорично и спечелиха с 3:0, като Илкай Гюндоган отново блестя в срещата, спечелвайки дузпа и вкарвайки двете останали попадения.

В 14-ата минута днес Кейн бе близо до гол, но намери гредата на Едерсон. В 23-ата минута Гюндоган спечели дузпа срещу Хьойберг и зад топката застана Родри. В ситуацията напред излезе вратаря Едерсон с искане да стреля от бялата точка, но Гуардиола посочи Родри, който стреля силно в обсега на Лорис, вратарят изби, но само в мрежата си за 1:0.

На почивката Моуриньо замени Лукас Моура с Муса Сисоко, но в 48-ата минута Сити стигна до втори гол когато Стърлинг свърши тежката работа и изведе Гюндоган на непосредствена близост за диагонален удар през Лорис и 2:0.

В 66-ата минута вратарят на "гражданите" Едерсон се отчете с асистенция когато изрита една топка в наказателното поле на Тотнъм, а там Гюндоган се справи със защитник и матира ниско Лорис за 3:0. След това положение германецът бе заменен от Гуардиола с Феран Торес, като срещата вече се доиграваше.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
307