Реднап: Клоп може да поиска Байерн след разочароващ Ливърпул


И. Ангелов

Реднап: Клоп може да поиска Байерн след разочароващ Ливърпул

Бившият полузащитник на Ливърпул Джейми Реднап сподели мнението си, че Юрген Клоп вероятно се разочарова от политиката на клуба и може скоро да предпочете да поеме отбор като Байерн Мюнхен в Бундеслигата. Ливърпул страда от много контузии през този сезон и Клоп многократно сподели, че няма подкрепа по отношение на трансферите. В последния ден на трансферния прозорец тимът закупи Бен Дейвис и Озан Кабак от Престън и Шалке, но германецът сподели, че те са далеч от това да дебютират.

"Разбира се, че други хора правят тези решения. Винаги е било така. Ако хората се изненадват сега, аз не мога да им помогна," каза Клоп след загубата от Бърнли на 21 януари. "Ние мислим дали можем да се подобрим или не, и аз правя предложения, такива неща. Но не мога да похарча парите. Не така стоят нещата. Аз не правя тези решения и никога не съм ги правил."

Реднап сподели пред Sky Sports мнението си:

"Аз мисля, че думите на Юрген бяха наистина интересни. Аз усетих разочарование в него защото той искаше нов играч. Проблемът е кой може да закупи Ливърпул за да замени Ван Дайк?

"Не може да похарчиш 50-60 милиона лири за играч, когато знаеш, че най-добрият на позицията идва през април. Това може да създаде повече проблеми от тази цена. Аз бях изненадан да чуя това, което каза Юрген, и може би след някоя година той ще иска да управлява отбор като Байерн Мюнхен. Това е отбор, който изглежда винаги привлекателен за германските играчи и треньори.

"Аз мисля, че се усеща разочарование у него, но когато Ливърпул върне най-добрите си играчи в края на сезона, сигурен съм, че всичко ще е наред."

  Сподели
311