Бруно: Не можем да допускаме така


И. Ангелов

Бруно: Не можем да допускаме така

Талисманът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш сподели разочарованието си от снощното късно 3:3 с Евертън, в което "червените дяволи" се предадоха в последната секунда като допуснаха гол. Всъщност Юнайтед допусна 3 гола с единствените три удара на съперника по вратата. 

"Има много неща, с които сме разочаровани. Правехме толкова много грешки в последните срещи и не може да продължаваме да допускаме така. Трябва да сме по-концентрирани, трябва да имаме същото желание когато вкарваме, и когато браним вратата си. 

"Всеки път когато вкарваме голове, трябва да действаме по същия начин за да не допуснем. Мисля, че трябва да се поучим от това. Вече се случи много пъти и е повече от разочароващо. Говорим за всичко, което става, но всичко е до това да се научиш и подобриш.

"Много е лошо когато допуснеш гол по този начин защото те бяха на 50 метра от вратата. Не може да допускаме така. Трябва да сме по-концентрирани и да сме готови. Трябва да сме по-силни. Трябва да защитим вратата си с цената на всичко.

"Иска ми се да бяхме играли по-грозно, но може би да не бяхме допуснали и да бяхме вкарали повече. За мен няма значение как играем, стига да печелим мачове. Трябва да разбираме ситуациите. Във второто полувреме вкарахме трети гол и трябваше да разберем, че не трябва да им даваме шансове да опитват да вкарат. Трябваше да пресираме. 

"Ние не направихме това и за съжаление допуснахме гол в последните секунди. Имаме време. Трябва да помислим отново. Всеки знае какво стана и не можеш да направиш нищо за миналото. Можеш да се поправиш за бъдещето. Така че всички трябва да са готови и да се поучат от този мач. Всички научихме нещо в този мач и трябва да го приложим в следващия и да опитаме да победим. Трбява да победим."

Следващата среща на Юнайтед е двубой от петия кръг на ФА Къп с Уест Хем преди мач с Уест Бром във Висшата лига.

  Сподели
150