Оле: Не сме претенденти за титлата


И. Ангелов

Оле: Не сме претенденти за титлата

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер отхвърли предположенията на медиите, че отборът му се нарежда сред претендентите за титлата. Това изказване дойде след снощното зрелищно 3:3 с Евертън, в което гостите на "Олд Трафорд" буквално изравниха в последната секунда. В срещата Юнайтед доминираше, а с малко атаки Евертън свърши работата си през проблемната централна зона на защитата.

"Ние играхме добър футбол във втората част, но допуснахме три гола от три удара по вратата ни. Когато това стане е разочароващо. Аз не бих хвърлил вина върху някого, но ние знаем, че можехме да се представим по-добре като отбор при всички ситуации.

"Резултатите създават настроението, и с последния удар в мача ние си тръгваме разочаровани. Загубихме две точки след една дълга топка напред, с която трябваше да се справим.

"Ние не говорим за спечелването на титли. Доста се подобрихме като отбор. Но в момента все още не трябва да говорят за нас като претенденти. Това е нещо, което вие медиите започнахте. Трябва да сме по-добри като отбор и ще видим къде ще завършим. Трябва да спрем да допускаме леки голове."

  Сподели
558