Зрелищен равен между Ман Юнайтед и Евертън (видео)


И. Ангелов

Зрелищен равен между Ман Юнайтед и Евертън (видео)

Манчестър Юнайтед прие Евертън в срещата от двадесет и третия кръг на английската Висша лига. Днес на "Олд Трафорд" домакините започнаха добре, допуснаха бързо изравняване във втората част, поведоха и отново допуснаха равен 3:3 в 96-ата минута.

В 24-ата минута днес Кавани откри резултата когато беше намерен над защитата от Рашфорд за удар с глава и 1:0. В 39-ата минута Пол Погба напусна контузен и Фред го замени. В 45-ата минута един от головете на сезона вкара Бруно Фернандес, който бе оставен на границата на полето да прехвърли вратаря в далечния ъгъл за 2:0.

В 49-ата минута на втората част Калвърт-Люин напредна от ляво и центрира, а Де Хеа не действа добре и изби в Дукуре за 2:1. 3 минути след това Дукуре от дясно центрира за Хамес на дузпата, където той нямаше защитник срещу себе си и матира Де Хеа за 2:2.

В 70-ата минута при пряк-свободен удар Шоу центрира на главата на МакТоминей за 3:2, а до края Евертън потърси гола и го достигна в 96-ата минута при 4 минути дадено продължение. Тук от статично положение топката стигна до Кийн в полето и той изведе Калвърт-Люин сам срещу вратаря за 3:3.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
312