Артета: Вярата ми в играчите се увеличава


Н. Гавазов

Артета: Вярата ми в играчите се увеличава

Мениджърът на Арсенал Микел Артета коментира поражението на "артилеристите" от Уулърхемптън в мач от 22-я кръг на Висшата лига на Англия.

"Отборът започна перфектно мача, имаше пълното предимство и трябваше да отбележи поне три гола през първото полувреме, но отстраняването на Давид Луис напълно промени сюжета на мача. Вече видях поне 10 пъти от различни ъгли повторението на момента на изгонването на Луис и не видях контакт на бразилеца с крак на противника. Гледах от седем различни камери и не видях никакво нарушение там.

През втората половина на мача отборът продължи да опитва, продължи да играе, продължи да вярва в победата. По време на почивката играчите не спуснаха глави и вярваха, че все пак могат да спечелят. Ударихме гредата, техният вратар направи няколко страхотни спасявания. Играхме изключително добре, вкарахме един гол и трябваше да отбележим още три или четири и щяхме да имаме голяма разлика в резултата преди първото изгонване. Нямам оплаквания към съдиите от втория червен картон.

Въпреки поражението, вярата ми във футболистите на Арсенал се увеличава с всеки ден", заяви Артета.

  Сподели
435