Уулвс надви 9 от Арсенал (видео)


И. Ангелов

Уулвс надви 9 от Арсенал (видео)

Уулвърхемптън Уондърърс прие Арсенал в срещата от двадесет и втория кръг на английската Висша лига. Днес домакините от "Молиню" спечелиха с 2:1 и се покачиха до 13-ата позиция в класирането, докато Арсенал може да загуби десетото си място до края на кръга.

Още в 1-ата минута днес Сака нацели гредата на противника в ситуация, която изглеждаше сигурен гол. 8 минути след това и гол на Сака бе отменен поради засада и ВАР. В 25-ата минута Пепе стреля от дистанция и Патрисио изби в горната греда.

Все пак логичното се случи в 32-ата минута когато Пепе вкара красив индивидуален гол, размени двойно с Лаказет, премина Семедо и пусна през кракакта на Невеш, след което с фалц в далечния ъгъл вкара за 1:0 с по-слабия си крак. 

В добавеното време на първото полувреме Давид Луиз повали Нето, който бе сам срещу вратаря в полето, и това бе директен червен картон за бразилеца и дузпа, която Невеш реализира за 1:1.

В 49-ата минута на втората част Уулвс обърна мача чрез Жоао Мутиньо, който вкара красив гол от дистанция. В 72-ата минута Лено излезе от наказателното поле, но не прецени ситуацията и игра с ръце извън зоната, като бе изгонен за лишаването на съперника от головата ситуация. 

Тук Рунарсон се появи на вратата, и срещата се доиграваше, като домакините не пресираха за повече попадения, а гостите бяха лишени от атакуващ потенциал.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
444