Брайтън надви Тотнъм без Кейн (видео)


И. Ангелов

Брайтън надви Тотнъм без Кейн (видео)

Брайтън прие Тотнъм в срещата от двадесет и първия кръг на английската Висша лига. Днес домакините от "Амекс Стейдиъм" спечелиха с 1:0 надигравайки неочаквано съперника, който в липсата на Хари Кейн почти не създаде опасности пред вратата на противника и завърши с много по-малко положения и удари.

В 17-ата минута днес домакините поведоха когато Грос бе изведен от дясно, пусна към дузпата и Тросар завърши за 1:0 в долния десен ъгъл. До почивката шпорите не показаха особена класа в нападение за опит за връщане в мача. Така Моуриньо включи Карлос Винисиус на мястото на защитника Санчез на полувремето.

Така Тотнъм започна агресивно, но отново Лорис трябваше да се намесва първи срещу Уайт. Последва включване на Лукас Моура за Бейл, както и Ламела за Ндомбеле. Винисиус и Сон обаче се разминаха с гола до края. В 84-ата минута невероятен пропуск направи Конъли, когато при една контра Грос бе изведен в полето, премина вратаря и пусна топката за съотборника си, но Алдервайрелд блокира Конъли на гол-линията.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
359