Скоулс: Бруно е слаб срещу големите


И. Ангелов

Скоулс: Бруно е слаб срещу големите

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс изказа разочарованието си от представянията на новия талисман на тима Бруно Фернандеш срещу отборите от традиционния топ 6 на Висшата лига. 26-годишният вкара 28 гола и направи 18 асистенции от дебюта си в 53 мача с тима, но сега формата му спадна и той няма гол в последните си 6 мача, последно вчера срещу Арсенал.

"Когато се затрудниш срещу Шефилд Юнайтед онзи ден и не можеш да ги победиш, и след това идва голям мач, трябва да го спечелиш, но те просто не могат да намерят път за това. Бруно Фернандеш е разочароващ във всеки един от големите мачове. Той има страхотна статистика, страхотни асистенции, голове, но аз мисля, че в последните 5 мача с големи отбори, той няма голове или асистенции.

"Това е наистина притеснително и затова Юнайтед са на тази позиция. Зная, че това е добра позиция, задоволителна е, но от тук не смятам, че те ще прогресират за да спечелят титлата. 

"Те дойдоха в Арсенал, които не са страхотен отбор, и не спечелиха този мач. Нямаше и показано отчаяние за победата. Аз не видях да се хвърлят в мача. Арсенал не беше заплаха в нападение, нямаха Сака, Обамеянг. Юнайтед не прави достатъчно в тези големи срещи, не се хвърлят хора в нападение и няма отчаяние за победата, а така не се печели титла."

  Сподели
165