Тотнъм се предаде пред Ливърпул (видео)


И. Ангелов

Тотнъм се предаде пред Ливърпул (видео)

Тотнъм прие Ливърпул в срещата от двадесетия кръг на английската Висша лига. Днес на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" гостите спечелиха с 3:1 и така се покачиха на четвъртата позиция в класирането с 37 точки, на 4 от върха, но и с мач повече от Ман Сити. Тотнъм остава 6-ти с 33 пункта и мач по-малко от съперника си.

Срещата започна ударно с две големи положения пред двата тима, като Мане можеше да вкара, а в 4-ата минута Сон дори го направи, но голът му бе отменен от ВАР. Последваха още няколко положения пред двете врати, а резултатът бе открит чак в добавеното време на първата част от Фирмино при слаба игра на Лорис и Дайър и на полувремето гостите водеха с 1:0.

На почивката Кейн бе заменен поради травма от Ламела, а Уинкс се появи за Орие. Клоп включи Филипс на мястото на Матип. В 47-ата минута резултатът стана 2:0 след нова грешка на Лорис, който на практика подари гол на Александър-Арнолд.

В 49-ата минута Хьойберг върна красив гол когато Бергвайн пусна успоредна топка на дъгата и той завърши с много сила през Алисон за 2:1. В 59-ата минута Салах вкара отново, но попадението бе отменено поради игра с ръка на Фирмино по-рано в атаката.

Все пак в 65-ата минута Мане реализира за 3:1 при нова трагична изява в защита за домакините на Родон. При подаване от фланга на Арнолд той не изби топката, която премина на сантиметри пред него и Мане завърши за попадението. В края на срещата Жозе Моуриньо заложи и на Гарет Бейл, но резултатът не се промени повече.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
470